RFEN

Nedar és vida, mes de maig

El Club Natació Palma va lliurar el passat mes de maig els premis del Pla de la Natació “RFEN NADAR ÉS VIDA”, un mètode d’homogeneïtzació de l’ensenyament de la Natació al nostre país, del que el nostre Club hi forma part com a centre pilot.

RFEN

Lliurament primers diplomes “Nedar és vida”

El Club Natació Palma va lliurar el passat mes d’abril els primers premis del programa “Nedar és Vida”. En concret han estat 35 els diplomes lliurats pels monitors als seus alumnes.

Un dels atractius d’aquest pla és la motivació que suposa per als alumnes rebre aquests premis ja que es senten recompensats.

Enhorabona!!

RFEN

Presentació “Nadar es vida”

idaNedar és v
Aquest dilluns 12 de maig a les 12,30h s’ha presentat al Consell Superior d’Esports, el Pla de la Natació “RFEN NADAR ÉS VIDA”, un mètode d’homogeneïtzació de l’ensenyament de la Natació al nostre país, del que el nostre Club hi forma part com a centre pilot.
El president i la coordinadora del nostre Club han estat presents a l’acte.

RFEN

Nedar és Vida

Com ja sabeu, per una entrada anterior, el Club Natació Palma formart com a centre pilot del pla Nacional de la Natació
Presentació del programa Nadar es Vida, de la Reial Federació Espanyola de Natació, dins del Pla Nacional de la Natació.

RFEN

El Club Natació Palma, centre pilot del pla Nacional de la Natació

La RFEN publica a la seva web l’inici d’un nou mètode de certificació dels estàndards en l’ensenyament de la natació.
Aquest pla nacional de natació NEDAR ÉS VIDA, ja ha començat a Balears, Madrid i Andalusia.
Únicament tres clubs són els qui realitzen el pilotatge amb aquest nou mètode: CN Palma, M-86(Madrid) i Navial(Andalusia)

L’inici oficial de la fase pilot va arrencar aquest 14 de gener de 2014 en el Club Natació Palma, on ja s’ha començat a adaptar el programa a la seva estructura actual. La propera setmana s’informarà als pares de la implantació del programa.