Diada Aqualand 2018

 

Estam organitzant la diada anual al parc aquàtic Aqualand a l’Arenal pel dissabte 28 de juliol .
El preu és de 16 € per persona sempre que hi hagi un grup de 20 persones com a mínim.

Els nins de 0 a  3 anys entrada gratuita, a partir de 4 anys 16 €.

Agrairíem apuntar-se i fer els pagaments en l’oficina del club abans de les 20:00 h. del dia 25 de juliol.

Ens veurem a les 9:30 del dissabte 28 de juliol davant l’entrada d’Aqualand

Beques “Vamos” Cola Cao-CSD

Comunicat de la RFEN:

Se van a destinar 300.000 euros a financiar las iniciativas más inspiradoras relacionadas con el mundo del deporte base .

La RFEN informa que la empresa Cola Cao y el Consejo Superior de Deportes han lanzado las Becas Vamos, un programa que fomenta la práctica deportiva entre niños, niñas y jóvenes (de 6 a 20 años residentes en España), y que impulsa valores como el esfuerzo, la constancia y la capacidad de superación.

Este programa de becas que pertenece al Programa de Apoyo al Deporte Base 2020 del CSD, va a destinar 300.000€ para financiar las iniciativas más inspiradoras relacionadas con el mundo del deporte base.

Si tienes entre 6 y 20 años y una ilusión deportiva, podéis conseguir una beca participando antes del 31 de octubre de 2018.

Las becas podrán ser en concepto de material, instalaciones, eventos y transporte.

¿Cómo participar?

1.- Grabar un vídeo explicando cual es el sueño deportivo
2.- Rellenar el formulario en la web de Becas Vamos (aquí)

La fecha límite de envío de iniciativas es hasta el 31 de octubre de 2018

Animamos a todos los Clubes, Técnicos y Deportistas a  participar y a presentar sus iniciativas.

Eco-swimming.

Bona tasca de l’equip de nedadors Màsters del club que vàren realitzar ahir un entrenament ECO-SWIMMING, recollint plàstics i llaunes que trobaren nedant en el recorregut Arenal-Cala Blava.

 

 

Reconeixement esportistes destacats T. 16-17

Avui horabaixa ha tengut lloc al pati de la Misericórdia i organitzat per el Consell Insular de Mallorca,  l’acte de reconeixement als esportistes en edat escolar per els resultats de la temporada 2016-17.

Entre els homenatjats:

 

Xavi Guillén

Esport base Mallorca

Premsa:

Ultima Hora

 

 

Jornada formativa 2 de juny. FBN

Actualitzat el 29/05/18

La FBN organitza  una jornada formativa  adreçada als pares de nedadors, tècnics i als propis nedadors de cara a la consecució de millors resultats. Comptarà amb els ponents:

– MARIA COLOMER VALENT (NUTRICIONISTA ESPORTIVA)
– CARLOS GARCÍA CERDÀ (PSICÒLEG ESPORTIU)

Cal que els interessats enviïn un correu electrònic a l’adreça fbn@fbnatacion.org indicant nom i cognoms dels assistents. La data límit per avisar serà el DIVENDRES 25 DE MAIG amb la finalitat de reservar una sala adequada.

 

Jornada dissabte 2 de juny

 

LLOC: SON HUGO -SALA POLIVALENT (DARRERA TRAMPOLINS)

HORARI: DE 10:00 A 12:00

 

Ajuts Esportistes Illes Balears 2018

Publicada per la Conselleria de Cultura, Participació i Esports del Govern Balear convocatòria d’ajuts per a esportistes destacats de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions durant l’any 2018. 

El càlcul dels imports econòmics es basarà en els resultats esportius obtinguts durant l’any 2017, i en algunes excepcions, també en resultats vigents del 2015 i 2016 no celebrats al 2017 (veure bases). 
 
La sol·licitud d’ajut o patrocini ha de ser tramitada pel mateix esportista o un representant autoritzat, tot i que part de la documentació presentada ha de ser convenientment certificada per la federació esportiva corresponent.
 
Les bases estan publicades al BOIB Nº 61 de 17 de maig de 2018, i també estan disponibles a la web de la Direcció General d’Esports i a la web de la Fundació per a l’Esport Balear.
Adjuntem una còpia amb aquest correu.
 
Un cop emplenada la sol·licitud (a mà o via web http://paeb.es), imprimiu-la, signau-la, feu-ne una fotocòpia i, junt amb la documentació que s’adjunta, presentau-la al Registre de la Direcció General d’Esports i Joventut, a qualsevol de les seves delegacions o a qualsevol altre lloc dels que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques
Per a qualsevol dubte sobre l’ús de la web dirigir-se al 971 710 811 o al correu promocio@fundacioesportbalear.es 
El període de sol·licitud va començar el dijous 17 de maig de 2018 i finalitza el dimecres 6 de juny de 2018 (ambdós inclosos).