Els Clubs demanen una piscina de 50m

El diari Última Hora, a la seva edició en paper d’avui dia 19/02/2015, es fa ressò del malestar dels Clubs de Natació per l’absència d’una piscina permanent de 50 m, per poder competir en igualtat de condicions amb altres Clubs a les competicions nacionals
La Federació Balear de Natació, ha sol·licitat formalment a l’IME poder obrir al mes de març la piscina exterior de Son Hugo per així preparar a consciència els diversos campionats, entre ells l’Open.
A l’espera d’una resposta per part de Cort, ja s’han produït reunions i recollida de signatures.
Des del Club Natació Palma esperam que aquesta petició sigui atesa i poder millorar la competitivitat dels nedadors.

Les autoritats responsables segur tenen present que recolzar i fomentar l’esport beneficia a tota la societat. L’esport crea salut cosa que repercuteix, entre altres, en un gran estalvi en la despesa sanitària…per exemple. I això per no parlar dels valors que infon

uh-p50

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *