Convocatòria d’ajuts per a esportistes de les Illes Balears

Publicat al  BOIB   d’avui 23 de maig, convocatòria ajuts esportistes de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions l’any 2017. Les bases també están disponibles a la web de la Direcció General d’Esports  i de la Fundació per a l’Esport Balear.

El càlcul dels imports econòmics es basarà en els resultats esportius obtinguts durant l’any 2016, i en algunes excepcions, també en resultats vigents del 2014 i 2015 no celebrats al 2016 (veure bases).

La sol·licitud d’ajut o patrocini ha de ser tramitada pel mateix esportista o un representant autoritza, tot i que part de la documentació presentada ha de ser convenienment certificada per la federació esportiva corresponent.

Un cop emplenada la sol·licitud (a  mà o via web http://www.paeb.es/)imprimiu-la, signau-la, feu-ne una fotocòpia i, junt amb la documentació que s’adjunta, presentau-la al Registre de la Direcció General d’Esports i Joventut, a qualssevol de les seves delegacions o a qualsevol altre lloc dels que estableix l’article 16.4 de la Llei 39/2015, d’1 d’octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.
El període de sol·licitud finalitza el dijous 22 de juny de 2017
 

 

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *