Diada ciclista i torrada

Avui dia de Sant Sebastià, els 53 participants a la diada ciclista han partit des de l’explanada de l’escorxador, comandats pel president del Club. Feia fred i una mica de vent, cosa que ha impedit dur la bandera del Club tal com estava previst i s’ha optat per traginar un pingüí . Així i tot els més joves s’ho han passat d’allò més bé, encara que n’hi que estan gemegant d’agulletes, sobretot els noTanJoves.

Després, damunt les 14 h s’ha fet la torrada on els participants gairebé s’han duplicat(uns 90 comensals). Ha quedat provat que no és el mateix remar que menjar.
El temps, a partir d’aquesta hora ha acompanyat i des dels més petits fins als qui sortien d’entrenament han quedat bé davant el plat.

Una mica de vi mesclat amb una rialla i evidentment amb un tros de llom, han fet que la festa i la bona organització d’aquesta, hagi estat tot un èxit. Finalment, n’hi ha que no s’han resistit a una becadeta, altres han aguantat

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *