Màsters: acabant la temporada

Aquest estiu els màsters del CN Palma hem compartit travessies amb els nedadors joves del club. Ens queden dues travessies, La Milla de Cala Blava de día 30 i la de Formentor, amb 7km. Aquesta darrera és el punt de trobada dels mes locos, el dia 6 de septembre.
Hem entrenat de valent, disfrutant del nostre Mediterrani i de generoses paelles recuperadores.

Màsters recuperant forces

Màsters entrenant…i recuperant forces

En Jordi ha fet un planning amb dos dies de gimnàs, dos de piscina i un de aigües obertes, que ens han possat ben forts i a punt pels 7 km i per la Milla, es clar. Ens veim a la Milla i a Formentor!!!

Veure més fotos

Crònica de Carme Kahuna

7 respostes
 1. ramona
  ramona says:

  Primer de tot gracies al webmaster i a na carmekahuna per informar de les nostres ” aventures”
  I… en segon lloc, explicar que, si be les paelles, berenetes i altres herbes no son al finalitzar cada sessio, si que son petites festes de cloenda que ens fan cotents i a la vegada fan equip !!!! Visca el club !!! I… visca els masters !!!!

  Respon
 2. Jorge Granados
  Jorge Granados says:

  Tomeu Gracias.
  No sabes lo que estais haciendo con nosotros los Masters. El ver como nos tratais, el caso que nos haceis, la difusion de nuestras batallitas, entrenos, competiciones y demás que estas haciendo en la web del CLUB ( nuestro Club) es para nosotros como los entrenos en ALTURA DE MIREIA!!!!!!!
  Y por ello nunca mejor dicho esperamos poder estar siempre a la ALTURA de nuestro Club Natació Palma.

  Respon
 3. Berni
  Berni says:

  Els màsters som com a nins petits que ens entusiasmam amb facilitat. Però el Clubes el culpable. Ens dona facilitats, les publica i ens felicita. Som nosaltres els deudors!

  Respon
 4. Tomeu
  Tomeu says:

  Gràcies a vosaltres, Màsters. És un plaer fer “feina” amb un equip que injecta al Club experiència, esforç, ganes i entusiasme per la natació a més d’altres valors encara més importants.
  Des de la web el mínim que podem fer és intentar reflectir aquests valors, i m’alegra veure que ho estam aconseguint gràcies a la informació de la reportera Kahuna, al cap dels màsters Jorge Granados, a na Berni que responsabilitza (i ens alegra que ho faci) al Club del bon fer dels Màsters i Ramona que monta aquestes petites festes després dels entrenaments…encara que no sempre 🙂
  Resumint, els màsters: una MOLT bona adquisició per part del Club i un exemple a seguir.

  Respon
 5. Anja Marks
  Anja Marks says:

  Hola, muchas gracias por la cronica tan bonita, Carmen! Es un placer estar con vosotros, con este Club, con los Masters, con este grupo de amigos! He estado un poco ausente durante los ultimos meses, pero ahora tengo mas tiempo otra vez

  Respon
 6. Maria
  Maria says:

  Vos vull donar l’enhorabona a tots i cadascun de vosaltres. Sou grans nedadors i millors persones. Sempre contents i amb molt d’entusiasme.
  És un luxe que formeu part del Club!!!. Una abraçada per a tots!!!!!

  Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *