Màters, 2a jornada de lliga

El dia 14 de desembre va ser un dia molt complet pels masters del CN Palma. Al dematí vàren començar les emocions a la segona Jornada de la Lliga Master, on la nostra nedadora Ramona Guillén va fer Rècord d’Espanya categoria més 50 a 200 esquena, aturant el crono a 2,46. Enhorabona!.

La resta de nedadors ho varen fer força bé. Tot seguit va tenir lloc el lliurament de trofeus lliga master temporada 2012-13, on vàrem quedar campions de les seves categories: Juana M Sastre, Vicky Pérez, Carmen Alfonso, Vincen Miller i en Jordi Granados. I a la dreta na Carme Kahuna
[table id=129 /]
No està gens malament, i per suposat vàrem compartir l’alegria tant del rècord com de la lliga amb la resta dels companys, una alegria així ha de ser compartida. I per acabar el dia i les emocions, vàrem assitir al sopar del club.
[table id=130 /]
Volem agrair a tots l’acollimen que ens heu donat, especialment al president,que ens va presentar al seu speech, a na Chus per els detalls que va tenir amb nosaltres i la seva preocupació per que estíguessim bé, en Diego que va estar pendent i en Tomeu i a les fotógrafe Xisca i Maria per les fotos. Gràcies a ells i a tots.
Ho passàrem molt bé, i gaudirem de veure la cura que té el club d’encoratjar els més petits, ells són el futur del club. Ens sentim molt contents d’haver-hi participat en aquesta gran nit. Dissabte dia 21 sabatina nadalenca a les 8,15h, per tots els nivells, animau-vos, per cada metre que fareu una mica més de torró podreu menjar sense engraixar.