Exposició fotografia Palmadona 2017

 

Del 7 de març al 9 d’abril el Passeig del Born acull l’exposició de fotografia Dones de Palma, Dones Esportistes, Dones Campiones“, que compta amb 24 imatges d’esportistes i clubs realitzades pel fotògraf Álvaro Maldonado i la col·laboració dels fotògrafs José Oliveira, Jesús Renedo i la cessió de la fotografia de Caridad Jerez.

Aquesta exposició de fotografia, elaborada per l’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma en el marc del programa de Dona i Esport PALMADONA, pretén ser un homenatge a totes les dones esportistes de Palma que s’esforcen diàriament per a perseguir un objectiu: superar-se i arribar a dalt de tot. Aquí coneixerem dones esportistes de diversos àmbits, reflectides en impressionants imatges, amb la intenció de promoure l’esport femení de totes les edats i visibilitzar els seus èxits. Un homenatge de la ciutat a moltes veïnes desconegudes que no obstant això duen amb orgull el nom de Palma pels podis pel món. No hi són totes; són només una petita representació; però valgui aquest homenatge per a totes elles…

L’esport de natació està representat per les nedadores

 

Aina Hierro

Absoluta

Ramona Guillén

Màster

 

 

5 respostes
  1. Carme
    Carme says:

    El primer de tot molt contenta amb la nostre representació sense oblidar grans nedadores del nostre club que han fet gran aquest esport. Les que surten aquest any a la mostra de fotografía són dues dones, una joveneta i una altre no tan jove, que representen els valors d’ aquest esport i del nostre club. Ambdues des ben petites lluitant contra el crono, fent sèries interminables de papallona, donan’t ho tot sempre i aconsseguint ser referents fora i dintre de l’ aigüa (campiones d’Espanya als 200 papallona amb CN Palma). Com a dona esportista que sóc estic molt d’acord amb els valors que representen. Enhorabona , haurem d’ánar_hi 😉

    Respon
  2. ramona
    ramona says:

    Tot un orgull que les dues representants siguin del nostre club!!!
    I particularment, també per a mi ho és compartir exposició amb n,Aina!!!
    Go go gooooo !!!!

    Respon
  3. Federico
    Federico says:

    Que el reconocimiento sea siempre, no sólo por el Día de la Mujer. Me ha gustado que estuvieran, prácticamente, todos los deportes. Si sólo hubiera habido rítmica, baile deportivo, petanca sincronizada, hubiera sido una pésima exposición. Y que nuestro Collerense, vuelva a ser de Primera.

    Respon
  4. Swim Mer
    Swim Mer says:

    Bravo ! Vivan todas las campeonas que salen en la muestra ! Todas ellas deportistas destacadas, me encanta conocer a muchas de ellas y disfrutar de su clase en la competición! Emgorabuena a Aina y Ramona , a Mavi, al Collerense …..sois grandes y como bien dicen , no solo en el día de la Dona!

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *