Trofeu Eivissa

Fotos I Fotos II
Resultats Trofeu Eivissa
Medallistes Trofeu Eivissa

Eivissa6_i_7abril2013

Lucía Oliva: aconsegueix a Eivissa la mínima dels 100 lliures pel campionat d’Espanya infantil amb un temps de 1:04:88

Lucia: mínima pel campionat d’Espanya als 100 liures

8 respostes
 1. Una amiga
  Una amiga says:

  Mucha eficacia, ya hemos podido ver fotos los que no nos hemos desplazados. Gracias Tomeu y también a la fotógrafa María Martínez.

  Respon
  • Tomeu
   Tomeu says:

   Gràcies pel teu comentari, ens anima a fer “experiments” com aquest. Pensa que les fotos estan fetes a peu de piscina amb el mòvil i enviades per missatgeria instantània.
   La qualitat no és de lo millor, emperò suficient per fer-nos una idea del que està passant.
   Quan tenguem les fetes amb la càmera, les publicarem…supòs que el dilluns

   Respon
 2. Mª Magdalena
  Mª Magdalena says:

  És difícil expressar en poques paraules el que s´ha viscut aquests tres dies a Eivissa. En primer lloc, voldria donar les gràcies a na Chus, Isa i Nando per tot el temps i esforç dedicat a l´organització del Trofeu; són moltes hores que no es veuen, però que sense elles, el resultat no hagués estat el mateix. A na Maria, per la il.lusió amb la que fa aquestes meravelloses fotos que tant mos agraden i per l´alegria i ànim que transmet als nadadors. Són moltes hores a peu de piscina, captant detalls que mos passen desapercebuts a molts de noltros, i sempre pendent de deixar constància de tot el que es mou fora de la competició. A tots els entrenadors, perquè sense ells el nivell dels nadadors del CNP no seria el que és. A tots els pares, per la seva implicació i col.laboració amb el club; a en Joan per la magnífica idea de què els pares vestíssim els colors del club a les grades; i especialment a tots els nadadors: han fet un gran esforç, han entrenat durament de forma constant per rendir al màxim, han donat exemple de companyerisme i de què formen un grup amb un únic objectiu: deixar el CNP en el lloc que se mereix.
  Enhorabona a tots els que heu aconseguit medalles, els que heu baixat temps i a tots els que heu participat amb il.lusió en aquest Trofeu.
  No vull deixar passar l´oportunitat de donar l´enhorabona, de forma especial, a en Nando: va ser increïble veure-lo nedar amb al.lots molt més joves, deixant patent el seu gran nivell com a nedador, i que va aconseguir transmetre emoció i admiració a tots els que estàvem allà.
  Enhorabona per la vostra feina i pels mèrits aconseguits!! Dóna gust formar part d´un club com el nostre.

  Respon
  • Chus
   Chus says:

   Gracias por tu comentario que agradezco personalmente y a buen seguro agradecerán todos los mencionados.
   Desde club también queremos dar las gracias a Juan Martín y María Martínez por su implicación y colaboración. A todos los padres que viajaron a Eivissa por que gracias a ellos nuestros niños se sintieron arropados con sus gritos de ánimos. A los entrenadores Isa y Nando por el extraordinario trabajo realizado esos días y por supuesto a Marcelo, Javi, Jordi y Mar responsables de la preparación de muchos de los nadadores que participaron en el trofeo.
   No quiero dejar de mencionar el excelente comportamiento de los tres nadadores “mayores” Pere Joan Moyá, Joan Reynés y Toni Sabater en Eivissa. Se implicaron al máximo con los mas pequeños, animándolos en todo momento, jugando con ellos y ayundándonos a los “responsables” del grupo.

   A todos !!GRACIAS!!

   Respon
 3. MAR
  MAR says:

  Buenos días a todos estoy de acuerdo con todo lo dicho, para mi en particular puesto que ha sido la primera vez que he viajado junto al club acompañando a mi hija, agradecer a todas las personas (entrenadores,directiva…etc.) que hacen que este club sea día tras día especial y a todos los padres que quieren que sea así.

  Para mi la experiencia ha sido muy positiva, ver que los niños hacen nuevas amistades, dar la mano al rival en reconocimiento de su esfuerzo, también a los nadadores del club en especial a los tres grandes como menciona Chus, me asombro mucho la implicación que tuvieron con los más pequeños,estaban pendientes de ellos, se los llevaban andando hasta el hotel, jugaban con ellos… etc.

  Cabe destacar que las camisetas que lucimos del club varios padres desde principio de temporada, más los que se han unido ahora se animen y se la pongan en cada competición que vayamos, creo que es importante lucir la camiseta al club que nuestros hijos representan con orgullo.

  Enhorabuena a todos!!!!!!!!!

  Saludos.

  Respon
   • Joan
    Joan says:

    Ja,ja,ja, ara lo unic que ens fa falta és un bon sofá, una bossa de palomitas, llevar-nos ses sabates i seure tot lo dia devant sa pantalla.
    La veritat és que, cada dia, en Tomeu ens sorprèn amb qualque novetat.
    ¡Enhorabona Webmaster!

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *