Lliga aigües obertes

Actualitzat a 22/06/2014 a les 20:08
Diumenge dia 22 de juny, tendrà lloc la 3a jornada de lliga de natació en aigües obertes.

travessia

Una representació de luxe, com deien aquí, per a la 3a travessia del club nàutic de Cala Nova.
Han estat molts els nedadors/es del CN Palma que hi han participat, deixant ben alt el nom del Club.
Segons informaven familiars de nedadors, a peu de platja, en la classificació general en Javi ha quedat 4t, Lluís Rodas Cañellas 5è, Ana Martínez 9a, Lluís Rodas 16è, Marga Munar 20a i Andrés Sastre així com el seu pare que també ha participat.

No ha faltat tampoc la representació dels màsters: Ramona que, per variar, ha quedat 1a en la categoria de +50, després, i per ordre d’arribada, na Carme que ha fet primera en la categoria de +45, iniciant d’aquesta manera la seva carrera cap a promesos nous rècords. En Jordi que s’ha quedat sense diploma, ja que competia en categoria de +50, emperò que ho ha fet molt bé…basta veure que seguidament ha arribat na Anja Marks, que ha quedat 2a en la categoria de +50.

S’haurà d’esperar a la publicació definitiva per saber en certesa els temps i classificacions. Emperò podem assegurar que quasi tots han fet pòdium, trofeu o diploma, quedant molt contents de la travessia, i segons han dit: a la propera més i millor!

Travessia Cala Nova

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *