Màsters, 3a sabatina

Dia 18 de gener un nombrós grup del nedadors màsters del CN Palma ens hem reunit per fer la tercera sabatina de l’any a càrrec de na Ramona. Entre els assistents, el nostre presi, Joaquín que comença a estar en forma, Diego i Pedro picats en un 50 papallona molt emocionat, Juana Maria, Vincent Miller, Jordi, el nostre bracista Berni, na Catalina, Vicky, Anja, Maru i Carme. Les mires ara están posades al Campionat d’Espanya Master que es disputarà a Palma entre el 20 i el 23 de febrer, i això es nota als entrenaments. Després segon entrenament fent un cafetet o un suc al bar,on entre altres coses, hem arreglat el món.

La participació al Campionat d’Espanya dels màsters del CN Palma serà poc nombrosa però de molta qualitat i amb molta il·lusió. Només som tretze nedadors, 9 dones i 4 homes, que en front d’altres clubs que presenten més 50 o 60 nedadors hi ha escasses possibilitats de fer pòdium de club ja que cada nedador que neda puntua. Però a nivell individual segurament seran moltes les medalles, molts els pòdiums i alguns rècords d’Espanya. En relleus també aconseguirem, si tot va bé, premis pel club. De moment el que tenim segur són ganes, il·lusió i alguns nervis.