Cistella de Nadal

 • Gran Cistella Nadalenca

  Com a continuació a la informació del sopar, demanam un any més la vostra col·laboració per confeccionar entre tots una Gran Cistella Nadalenca, que se sortejarà el 22 de desembre, aportant begudes, torrons, conserves o qualsevol producte que penseu que podem posar.
  Si decidiu col·laborar, seria convenient que des de dia 14 de Novembre i fins el dia 5 de desembre es fessin les aportacions ja que així quedarà exposada.
  Per el sorteig de la cistella, es posaran a la venda talonaris de 50 paperetes cada un. El preu de cada papereta serà d’1 €.
  Tots els nedadors interesats en vendre paperetes de la cistella hauran de passar per l’oficina del Club a recollir els talonaris.
  Vos demenam a tots que col·laboreu amb la venda de paperetes ja que, a més de tenir el sopar gratuit, amb el recaptat es comprarà tot el necessari per l’homenatge als nedadors i nedadores que els farem el dia del sopar
  Els talonaris venuts (50 €) i els que no s’hagin pogut vendre s’hauran de lliurar a l’oficina del Club com a molt tard el 19 de desembre
  Per cada talonari liquidat (50 €) pel nedador es lliurarà un val pel sopar

 • Rifa del sopar

  Una vegada finalitzades totes les entregues de premis que tindran lloc durant el sopar social del club del dia 6 de desembre es celebrarà la tradicional RIFA.
  Els premis d’aquest any seran:
  Una tablet HP Slate 8 Pro 7600 ES

  hp Pla B – Cap de setmana per a dues persones en un establiment d’Agroturisme a la Península ò Balears
  Els números de la rifa ja estan a la venda a l’oficina del club. També es podran comprar durant el sopar.
  Una tira (10 números) 1,5 €

 • Loteria de Nadal

  I finalment us informem que a l’oficina del club podeu adquirir Loteria de Nadal:
  Nº 39835

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *