Maria Fuster, representant espanyola a l’AMA

Maria Fuster

Segons informa  el diari Última Hora, a la seva edició en paper del dia 27 de novembre, Maria Fuster representarà a Espanya a l’Agència Mundial Antidopatge (AMA).
Segons el diari, la brillant posada en escena i el bon fer de Maria a la UIMP (Universitat Internacional Menéndez Pelayo) on participà en el en el cicle de conferències organitzat per la Agencia Española de Salud en el Deporte sobre la lluita contra el dopatge. En aquestes jornades es comptà amb la participació d’actors claus en l’àmbit nacional i internacional que aportaran la seva visió d’un tema de màxima rellevància.

Aquest fet li ha permès a Maria el reconeixement de l’AMA com a representant espanyola. Na Maria centrarà la seva acció dins el camp de la divulgació i el coneixement d’aquest assumpte del dopatge, que malauradament encara és notícia a escala mundial.

Maria Fuster

Enhorabona Maria!

1 resposta

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *