Primer entrenament en piscina de 50 m

Ja s’apropen els campionats d’Espanya Infantil/Júnior i l’Open. Un clar símptoma és que avui un bon nombre de nedadors, del Club i d’altres, s’han desplaçat fins a la Colònia de Sant Jordi per realitzar el seu primer entrenament en piscina de 50 m i d’aquesta manera començar a familiaritzar-se amb les condicions que es trobaran en tots els campionats: la piscina de 50 m.
Des d’aquí volem agrair al Best Center les facilitats donades perquè els nedadors puguin entrenar en òptimes condicions en un lloc privilegiat.

Una llàstima que les institucions públiques, amb tres piscines de 50 m just a Palma, no adaptin o facilitin les instal·lacions per poder entrenar i preparar a consciència els campionats nacionals. Recordar que, al cap i a la fi, aquests nedadors seran els que representin a Balears. Seria tot un detall

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *