Entrevista a Joan Lluís Pons

Joan Lluís Pons: “Entrén cada setmana sis hores diàries tres dies i quatre hores i mitja altres tres dies”

El nedador solleric Joan Lluís Pons Ramon, de 15 anys d’edat, acaba d’aconseguir set medalles al campionat d’Espanya de natació. Es troba de vacances a l’espera de començar una nova temporada esportiva que es presenta apassionant. En el seu horitzó hi ha els Jocs Olímpics de l’any 2016 després d’haver estat seleccionat per participar al programa de preparació d’esportistes que la Federació Espanyola de Natació ha posat en marca per a la cita de Río de Janeiro.

Entrevista completa

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *