La piscina exterior de Son Hugo romandrà oberta!


Aquesta ha estat la decisió final dels responsables de Son Hugo avalats per un estudi tècnic el qual demostra que amb la piscina oberta, fins i tot s’estalviaran doblers.
Els motius de l’estalvi ve donat principalment per:
– Es minvarà 3 ºC la temperatura de la piscina interior
Això es degut a les protestes d’alguns usuaris de les instal·lacions que troben que fa calor dins el recinte. De fet moltes vegades les portes estan obertes per evitar l’excessiu calor
– L’aigua calenta per les dutxes es rebaixarà fins als 40º C. Amb aquesta mesura, a més, s’evitaran riscos de petites erupcions per calor, sobretot a les criatures, i per altre banda la gent farà mes via a dutxar-se, amb la qual cosa l’estalvi en aigua i energia és més que considerable.
L’estudi revela que amb aquestes mesures es podrà encalentir l’aigua de la piscina exterior a una temperatura mitjana de 25ºC, i encara s’estalviaria un 7% del capital previst. Aquest 7% es repartirà entre els clubs proporcionalment al número de nedadors que emprin les instal·lacions.

Emperò el detonant de mantenir la piscina exterior oberta, ha estat la comunicació feta per part del representant de Michel Phelps. El “Tauró de Baltimore” cerca residència a les Illes, i està valorant molt seriosament l’opció de Mallorca per l’existència de piscines de 50 m….evidentment obertes.

4 respostes
 1. JUAN MARTIN
  JUAN MARTIN says:

  Fantastico! Es una buena noticia, pero…no será una inocentada? Verdad? Hoy es San de los Santos Inocentes!

  Respon
   • Inocencio
    Inocencio says:

    Noticia “inocente” muy trabajada.
    Hay que añadir que así “nadaremos en la abundancia”, pues Son Hugo también ha prometido que podemos tomar baños en monedas de oro.

    Respon
  • Pues pregunto
   Pues pregunto says:

   si lo que dicen es verdad. ¿No se puede ahorrar con lo que dicen?
   Si, ya se que hiy son los santos inocentes, pero ¿se ha hecho algun esrtudio?

   Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *