Resultats i fotos de la 3a Lliga Benjamí i 4a Lliga Aleví

– Publicades * fotos de la 3a lliga Benjamí i 4a Aleví
Resultats 3a Lliga Benjamí i 4a Lliga Aleví

* Fotos realitzades per Maria Martínez

5 respostes
 1. JUAN MARTIN
  JUAN MARTIN says:

  Hay unos pocos amigos que ya han oido de mi, lo que os voy a decir.
  La liga 2012-2013, para este club, es muy diferente a la de los últimos años. Para mi, como padre de nadadores, es en verdad la única liga que hasta ahora, me compensa el tiempo que dedicamos la familia a los entrenos y competición de fin de semana. Han bastado 3 competiciones de los peques en liga y el trofeo del club, para que olvidemos la envidia sana hacia otros clubes, en los que los padres animaban con muestras de ánimo y uniformados con camisetas de su club el ambiente competitivo.
  Algo muy importante ha cambiado. Hemos quedado algunos padres y nadadores de años anteriores pero, lo más importante, a mi modesto parecer, es la incorporación de un nutrido número de familias que han ayudado a crear un nuevo espíritu. Son estos padres que lucen, sin pudor, la camiseta del club en las competiciones. Son estos nadadores que quieren acudir a todos los actos sociales del club. Son los mismos nadadores que jalean a sus compañeros que están nadando. Son los entrenadores que, han vuelto a preocuparse de que los relevistas utilicen el mismo color de gorro. Son los delegados, que ahora también son delegadas…que son más guapas. Es la fotógrafa, Maria. A ella le voy a dedicar un espacio especial, si. Al principio se comentaba en los pasillos “has visto a Maria? ja,ja,ja dicen que ha hecho 600 fotos”…¡seguro que hay alguna que sirve!”…”has visto a Maria encima del pasillo de la piscina?estaba haciendo fotos y animando a nuestros nadadores..¡¡¡Y está prohibidoooo!!”. Hoy he visto las fotos que hizo Maria en la competición del sábado..Son fantásticas!!! Maria ya no sólo hace unas fotos fantásticas, es que además, transmite su alegria a los que posan, y se les ve felices, a todos, a los chavales, a los entrenadores, a los delegados. Fijaos en sus caras, preocupaos de mirar las fotos, y os dareis cuenta de que…¡ALGO HA CAMBIADO EN ESTE CLUB!

  Respon
  • Mª Magdalena
   Mª Magdalena says:

   Me pareix un comentari molt afortunat. Tal vegada no som la persona més adequada per opinar d´aquest tema, perquè “només” fa 5 anys que estam al club. Tenc dues filles que competeixen i és cert que al principi els hi costava anar als entrenaments. Des de fa 3 anys, estan il.lussionadíssimes per anar a la piscina: han fet molt bones amistats, senten passió i RESPECTE pels entrenadors, se senten estimades i, a més dels entrenaments, volen participar com tu molt bé dius, de les altres activitats que organitza el club. En quant els pares i mares, he de dir que enguany he tengut l´oportunitat de conèixer a molta gent i només tenc bones paraules per ells: transmeten simpatia, confiança, alegria, bon “rollo” i fan que se respiri un ambent molt familiar. No se veuen petits grupets tancats on és difícil integrar-se; al contrari, sempre hi ha bones cares i invitacions a participar de xerrades i unes bones rialles. En quant als delegats/des i fotògrafa, la meva enhorabona: fan una feinada i sempre amb una gran rialla! (sense desmerèixer als anteriors). I què dir dels entrenadors!!!! Són uns grans professionals: exigents però al mateix temps carinyosos, transmeten confiança i alegria als nostres fills. Per noltros, el club s´ha convertit amb un lloc on ens reunim amics per passar una bona estona i per veure com els nostres fills van millorant dia a dia. No vull acabar sense agrair a la directiva, entrenadors i totes les persones que fan feina pel club, els valors que transmeten als nostres fills: exigència, esperit de superació i autocrítica, respecte als companys tant del mateix club com dels altres, capacitat d´acceptar les seves limitacions i d´admirar els bons resultats dels companys; en resum, tots aquells valors que els ajudaran a ser millors persones i que darrerament not a faltar a la joventut d´avui en dia. GRÀCIES a tots els que feu possible que aquest club sigui com una gran família. Enhorabona!!!

   Respon
   • Inocencio
    Inocencio says:

    Da gusto leer un comentario en tono positivo o como tú dices “muy afortunado”, cuando lo normal es quejarse sin aportar soluciones. Gracias por tu aportación de valores, tan necesarios en esta sociedad que vivimos. Creo que la clave es la PASION, como tú identificas.
    Me atrevo a contestarte porque me ha gustado tu referencia al pasado o a los “anteriores” y al mismo tiempo hacerte una observación: El Club antes de todo es una Asociación Deportiva con el objetivo de fomentar la práctica de la natación de competición y después si también es una “gran familia” cumpliremos el objetivo deportivo y el objetivo social.
    También me atrevo decirte que entrenen tus hijas disciplinadamente. Han elegido competir en natación y esto significa saber decir “no” a muchas cosas.
    Les deseo muchos éxitos deportivos, defendiendo los colores del Club Natación Palma.

    Respon
    • Mª Magdalena
     Mª Magdalena says:

     Gràcies pel teu comentari i les teves suggerències. Tenim molt clar que qualsevol esport s´ha de practicar amb disciplina i que això implica renunciar a moltes altres coses. Jo crec que pels nins és difícil entendre que ha de ser així, però si la família i el club inculcam els mateixos valors, se fa més fàcil. M´he adonat que les meves filles valoren molt el que diuen els seus entrenadors i que, sobretot la major (10 anys), enten que és possible combinar estudis, entrenaments i temps lliure perquè el seu entrenador és un exemple clar de què ho ha aconseguit. A més, la disciplina que exigeix la pràctica d´un esport, se trasllada automàticament als altres àmbits de la vida: estudis (aprenen a organitzar-se molt millor), enforteix la seva personalitat ja que aprenen a prioritzar, saben que per aconseguir el que desitgen s´han d´esforçar i que res se´ls hi regalarà, assumeixen millor els “fracasos” i relativitzen els “èxits” ja que saben que sempre poden tenir un mal dia, però també que han de seguir lluitant per poder millorar. Però tot això només és possible des del seu propi convenciment, sense pressions, sinó perquè saben que és el que ells han escollit i han de ser consequents amb les seves decisions. I aquí és on els pares i el club (entrenadors i companys) els hi hem de donar exemple i suport. I noltros hem trobat en aquest, el nostre club, el que consideram millor per les nostres filles, i per això vos ho volem agrair i vos animam a que continueu fent aquesta difícil feina, a vegades tan poc agraïda, i, per suposat, vos donam tot el nostre suport i ens oferim a ajudar, dins les nostres possibilitats, en el que sigui necesssari.

     Respon
 2. JUAN MARTIN
  JUAN MARTIN says:

  Desde esta web quiero dar un “cogotazo” a mi querido y admirado entrenador de mi hijo, por no llevar el gorro del mismo color que sus compañeros, en uno de los relevos que nadó en el anterior campeonato Baleares. NANDO, QUE NO VUELVA A OCURRIR!!!!!

  Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *