Som de Primera!

Aquests dies ha tingut lloc el XXII Copa d’Espanya de Clubs. Com sabeu, el nostre club ha assistit a aquesta XXII ena edició de la copa amb els equips masculí de 1a divisió i l’equip femení de la divisió d’honor.

L’equip masculí ha aconseguit la permanència a la 1a divisió.
Cal destacar la gran actuació de Joan Lluís Pons, aconseguint el rècord de Balears absolut en 50 esquena, a més de la 1a posició als 200 papallona i 400 estils. L’equip masculí del 4×50 estils, format per Joan Lluís, Javi, Marc i Nando també establiren un nou rècord de Balears, així com la 1a posició de Xisco Bleda als 400 lliures.

Tot l’equip masculí ha lluitat fins al darrer moment per defensar la categoria. Cosa que ha aconseguit també gràcies als ànims continus donats per part de l’equip femení que passa a la primera a divisió, després d’intentar la permanència a la divisió d’honor.
Molt bona actuació de Catalina Corró que aconseguí el segon lloc a la prova de 400 lliures i tercera posició als 400 estils

Volem destacar, a més, l’interès, el coratge i el bon fer de totes les nedadores, emperò especialment agrair l’esforç i ànims que han donat les més experimentades, Roser Vives i Maria Fuster.

Roser i Maria


Segur que en properes edicions de la copa ens tornarem a veure a la divisió d’honor. Així i tot no ho oblidem: som un club de primera!

Equip del CN Palma a la XXII-ena Copa Clubs

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *