Memòries de s’Aigo Dolça

L’edició digital del diari UH, així com l’edició impresa publiquen avui un article que fa referència als inicis del nostre Club.

s’Aigo Dolça, epicentre del Club Natació Palma, els han unit per sempre.

Etracte del diari UH:
L’esplendor i el record d’una de les instal·lacions esportives i socials de referència en la memòria col·lectiva de la Mallorca de la segona meitat del segle XX segueix molt present gràcies a l’excel·lent relació que, malgrat el pas del temps i els anys, segueix unint a un nodrit grup d’antics socis i nedadors del Club Natació Palma s’Aigo Dolça, una piscina que marca els inicis de la natació d’alta competició dins de la Illa i de la laureada entitat, que segueix sent un emblema a nivell nacional.

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *