Travessia a sa Cova de ses Llagostes

La dinovena edició de la Travessia a sa Cova de ses Llagostes (Eivissa) va ser tot un èxit, entre altres coses per la participació de la subcampiona Olímpica Mireia i del nostre nedador Javi Cardona, que ha guanyat la prova ni més ni manco que onze vegades en els darrers tretze anys!!
A poc a poc es van anar destacant tres nedadors: Javi Cardona, Mireia Belmonte i Alberto Parrilla.

El final prometia ser molt ajustat i així va ser. Javi Cardona i Parrilla van arribar pràcticament alhora i hi havia el dubte de qui era el campió. Es va necessitar consultar la càmera del fotògraf d’Última Hora per comprovar que Parrilla havia arribat primer per escassos centímetres, encara que va ser Cardona el que va sortir abans de l’aigua.
Així i tot el balanç és més que positiu per a Javi. Segur que a la propera edició de la Travessia la caldereta està assegurada.

Podeu veure la informació completa de la prova al noudiari d’Eivissa


Mostra un mapa més gran

1 resposta

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *