Acord de patrocini amb “SAMPOL Ingenieria y obras”

El president de Sampol Enginyeria i Obres, Gabriel Sampol, i el president del Club Natació Palma, Joaquín Hierro, han signat un acord de patrocini on l’empresa Sampol patrocinarà al club.
Per a Gabriel Sampol, nedador del Club Natació Palma en la seva joventut, aquest acord de patrocini és una aposta pels valors que transmet l’esport als joves, valors que ell mateix s’ha preocupat per inculcar als seus fills i en general, als treballadors de la seva empresa: esforç, constància i humilitat. Sampol se sent unit sentimentalment al Club Palma i espera que aquesta nova aliança doni major visibilitat al Club, i sigui també una plataforma per a la seva empresa a la illa. Durant la seva intervenció, Sampol ha agraït a la directiva del Club la seva dedicació i esforç per mantenir viu “el Palma”.

Signant el conveni de col·laboració entre el club i SAMPOL

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *