1a jornada lliga màster

Actualitzat a 19-novembre a les 18:01

Resultats 1a jornada


Dissabte 16 de novembre es va estrenar la secció masters del Clun Natació Palma a la primera Jornada de la LLiga Master. Hi ha que dir, que molts nedadors d’aquesta sección es retrobaben amb el que fou el club de la seva infantesa i joventut. Especial i emotiu per Na Linita que va nedar per primera vegada amb el CN Palma fa 70 anys, o en Bernat, Ramona, Juana G i Pedro. I la resta que ja ens sentim part d’aquetsa secció i aquest club.

En la part esportiva molt bons resultats en totes les cagories on participavem, els oficials encara no han sortit. Molt bon ambient, companyerisme i animació que ja es va fer sentir a l’escalfament.A les proves nervis i ganes de fer-ho mes be que mai. Amb els entrenaments que duim i l ánims del companys, aconseguirem una jornada plena de bon resultats.
Des de aquesta crónica el masters del CN Palma volem aprofitar per donar la enhorabona a tots els nedadors del Palma que ahir váren competir.

Veure sèries
Llistat inscrits 1a lliga màster que competiran el 16 de novembre a les 19:00 h a les piscines de Son Hugo.

Molts d’ànims a tots i a totes en el dia de l’estrena d’aquesta secció màster del Club Natació Palma

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *