IV edició de la Copa de Nadal-Port de Palma

[table id=122 /]

2 respostes
  1. CN Palma
    CN Palma says:

    Hola a tod@s, ánimo y a apuntarse a la Copa Nadal!!!. El Presi ya se ha apuntado (dorsal 11). Este año seremos el Club con más participantes.
    No olvidéis poner en la inscripción “Club Natación Palma”
    Nos vemos el 26 en el agua!!!

    Respon
  2. Mª Magdalena
    Mª Magdalena says:

    Ahir, 14 de desembre, va ser una jornada “maratoniana”: 2ª jornada de lliga benjamí pel matí, 3ª jornada de lliga aleví l´horabaixa i sopar del club al vespre…
    Era un dia que teníem marcat al calendari des de feia molt de temps: tots l´esperàvem amb il.lusió, especialment les nines. A les competicions disfrutaren com sempre: bon ambient, ganes de superar les seves marques , il.lusió, nervis…
    I després del cansament, encara vàrem tenir forces per arreglar-mos i participar del sopar del Club que amb tantes ganes esperàvem.
    Vos superau d´any en any! Ahir va ser un dia dedicat als nadadors del nostre club: reconeixament al seu esforç, la seva constància, el companyarisme que hi ha entre ells, els bons resultats obtinguts i la participació de tots ells.
    Tots, directiva, entrenadors, nadadors i pares, disfrutàrem del bon ambient que es va viure ahir.
    El comentari general va ser que tot va sortir bé!
    Un detall preciós va ser entregar un trofeu a tots els nadadors participants, independentment del seu lloc a la classificació. A vegades no és possible destacar sempre i endur-se una medalla a les competicions, i precisament per això, ahir varen veure reconegut el seu esforç.
    Un gran èxit el concurs de dibuix!! Ben merescuts els premiats i molt agraïts la resta de participants.
    Gràcies a tots pel l´esforç dedicat, per la feina feta, per les ganes i per la il.lusió que hi posau i per totes les millores respecte a anys anteriors. De veres que els nins ho han agraït moltíssim!!!
    Des d´aquí, vos animo a que continueu en aquesta línia i per la nostra part, intentarem col.laborar i ajudar-vos en tot el que sigui possible.
    Ah!!! Enhorabona la nostre president pel premi aconseguit… Segur que serà un inovidable cap de setmana…
    No voldria oblidar donar la benvinguda a tots els que aquesta temporada s´han afegit al nostre club: aquest fet ens fa créixer en nombre de nadadors i en qualitat!! Gràcies per escollir el CNP!!
    Som un gran club i intentarem ser el millor club!!!
    Gràcies, gràcies i gràcies!

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *