4 respostes
 1. carmen
  carmen says:

  Gracias María x las fotos y por quedarte hasta los premios con la solana que caía.
  Tomeu aquesta copeta de veterana va per tu jejejjeeje

  Respon
 2. ramona
  ramona says:

  Un divertit esdeveniment esportiu, que a mes de la part competitiva que representa, va tenir un premi com a club… crec que per a la poca representacio numerica que hi havia de nedadors/res del cnpalna, ho varem fer de luxe!!! I gracies altra vegada a na Maria, que deixa testimoni i proves grafiques del succeit !!!! Es molt d,agrair, que una mare dediqui tan de temps a altres persones que no son familiars seus!!!! Com deim els masters: aurrrr, aaaauuuurrrrr, Aaaaauuuurrrrr!!!!

  Respon
  • Maria
   Maria says:

   Ramona i Carme, som jo sa que vos he d’agraïr la vostra energia, positivisme i entusiasme!!!! Voltres i tots els companys màsters sou un gran exemple a seguir pels nins i nines del club. Estam molt orgullosos de tots voltres. A seguir així, disfrutant de l’esport i de pertànyer a n’aquest club, que formem tots els que l’estimam!!

   Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *