XX Travessia Santa Ponça

El dissabte 13 de setembre al matí de 9:30 a 11:30 h, tindrà lloc a la Platja de Santa Ponça la XX Travessia Santa Ponça, amb dos recorreguts possibles, 400 m aprox. (Travessia curta) i 800 m aprox. (Travessia llarga). Veure informació (important)

tsp

2 respostes
 1. ramona
  ramona says:

  Quin desastre d’organització!!! Moltíssima gent a la sortida, tothom mesclat, nins, joves, majors dones, homos….i un embut a dos-cents metres que dificultava es pas la sortida. Cops, potades, aferrades, semblava una bataia campal… un perill per aquells que no controlen l’aigua i també pels que si.
  Un dels nostres nedadors mastyers, en Miquel Àngel
  Arévalo , ve rebre tal potada a la gargamella, que va tenir que ser translladat a la clínica i causa baixa per uns dies al club a causa dúna lesió cervical que el deixa ornat amb un collarí.
  Podria haver estat pitjor…. fins que no passi alguna cosa realment greu, no es prendran mesures…. jo l,any que ve no torno i animo a que ningú del club ho fassi, si no es canvia la normativa.

  Respon
  • carme
   carme says:

   Se podría demanar que facin sortides per categorías, tanmateix no miren el temps, i sortir amb 5 m com varen fer a Cala D’or o com fan a Sa Milla.

   Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *