Sopar anual Club

Sopar anual i entrega premis temporada 2013-2014


Data: dissabte 6 de desembre
Lloc: Restaurant Golf Maioris
Ctra. Cap Blanc, km 7

  • Anirem completant la informació i la publicarem a la web

4 respostes
  1. padre nadadores
    padre nadadores says:

    En un acto de transparencia, podrias indicar a que gastos van destinados los 30 euros de la cena a parte de pagar al restaurante(trofeos,pagar la cena de directivas entrenadores i algunos nadadores…)?

    Respon
    • CN Palma
      CN Palma says:

      Sr padre de nadadores: el mateix anonimat amb què fa vostè la pregunta el delata. Exercici de transperència hagués estat, en primer lloc, vostè, identificar-se. O millor encara anar a les oficines del club a formular la pregunta que exposa anònimament. De ben segur que li explicaran amb tota mena de detall.
      Però ja que vostè sembla que li agrada llançar la pedra i amgar la mà, li respondrem:
      Efectivament, amb aquests 30 € que paguen els pares i mares de nedadors, serveixen per: pagar el sopar, comprar els trofeus i regals dels nedadors, convidar als tècnics del club i als nedadors que han estat medallistes, participants a la copa de clubs i els qui han fet millors marques o rècords. Normalment la recaptació no arriba a cobrir les despeses generades i per això, des de fa molt d’anys s’organitzen rifes i es demana col·laboració per confeccionar la cistella de Nadal.
      Això sí: els membres de la Junta Directiva, contrariament al que vostè pensa, paguen de la SEVA pròpia butxaca els 30€ del sopar. És més, també posen doblers per comprar el típic “Jamón” de la cistella Nadalenca. I per acabar, també li diré que a més fan feina (sense cobrar 1 cèntim d’euro) per tirar el Club endavant.
      Si amb el que es recapta sobren diners, tots els membres de la Junta Directiva ens anem de juerga desenfrenada uns quans dies seguits a Canàries, i el que sobra ens ho repartim.
      Si pel contrari, falten diners, ho paga la caixa del Club.
      Espero, que amb aquest darrer irònic paràgraf hagin quedat resoltes les seves inquietuds en quan a la destinació dels 30 € del sopar.
      Emperò li repeteixo: si vol informació detallada, tenim unes oficines i gustosament se l’informarà.

      Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *