Màsters: cap a Pontevedra

Onze nedadors màsters del club, formen l’esquadra que particparà a la conquesta de medalles a Pontevedra. Són 4+7 els homes i dones que se desplaçaran a terres gallegues per participar en el campionat d’Espanya. Des de dia 19 de febrer fins al 22, estarem pendents de la competició màster.

Jorge Granados, Vincent Miller, Bernat Ferrer, Pedro de Miguel, Carmen Alfonso, Linita Bestard, Maribel Palou, Neli Santana, Ramona Guillén, Juana Mª Sastre, Mª Francisca García seran els representants del club . A tots ells els desitgem molta sort !!

2 respostes
 1. Xim
  Xim says:

  Com sempre, els nostres Masters donant exemple de il.lussió, esforç, constancia, actitut…
  Un gran equip i uns referents pels nostres petits.
  Ànim i molta sort al vostre Campionat!!!

  Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *