AEPSAD: Els reptes de la lluita contra el dopatge

Xerrada, a l’IES CTEIB, de l’Agencia Espanyola de protecció de la salut a l’Esport (AEPSAD)

L’ associació de Gestors Esportius Professionals de les Illes Balears (AGEPIB) organitza la conferència sobre “Els reptes de la lluita contra el dopatge”, que tendrà lloc dijous dia 12/03/2015 ales 19h al Club d’opinió del Diario de Mallorca.

Entre els ponents hi haurà Enrique Gómez Bastida, Director Agencia Española de Protección de la Salud en el Deporte (AEPSAD) , na Maria Fuster, Xavi Torres i Bartolomé Marí, cap de servei de medicina de l’esport del Consell de Mallorca

 

1 resposta

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *