Primera competició de Joan Lluís Pons i Marc Perelló.

Marc Perelló, que una vegada graduat en Enginyeria Informàtica,  té una beca de la Northern Michigan University que li permet compaginar els entrenaments amb els estudis universitaris.
Marc participà en una trobada entre tres universitats, la Northern Michigan University, la The University of Findlay i la Tiffin University que va tenir lloc el divendres dia 2 d’octubre i el dissabte dia 3.
Divendres nedà les proves: 50 i 100 iardes braça, 100 estils i 4×50 estils i dissabte 100 i 200 braça, 4×100 estils i 4×100 lliures. En la prova de 50 iardes braça va establir un nou Rècord de la seva Universitat. Enhorabona Marc !!
Per la seva part Joan LLuis,que inicia la seva segona temporada al CAR de Sant Cugat,  s’estrenava el dissabte dia 3 participant en el “Trofeu nedador complet”, competició organitzada pel Club Natació Sant Andreu i en què el nostre nedador va participar ni més ni menys que en 6 provas: 200 papallona, 100 esquena, 100 braça, 200 lliures , 400 lliures i 100 estils. Es va imposar en una de les seves millors proves, els 200 papallona
Bon inici de temporada per a tots dos !
 
2 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *