La natació Palmesana, cap a l’abisme?

Avui, 4 de novembre a les 15:20h, al programa de ràdio deportescopemallorca FM 90.9 entrevista gravada al president del CN Palma on explica la situació dels Clubs.

També avui 4 de novembre, a les 15:30 a la cadena Ser 103.2 FM en directe.

Han estat molts els mitjans que avui han publicat notícies sobre la problemàtica de la natació palmesana. Des del Club els volem agrair la difusió que estan donant. També agrair el suport de nedadors mallorquins que formen part de l’equip nacional: Marc Sánchez, Joan Lluís Pons i Catalina Corró.

 

Tres clubs de palma, el CN Voltor, el CN La Salle i el CN Palma, han remès un comunicat de premsa on expliquen la difícil situació de la natació a Palma.
Els clubs afectats presentaren, el 30 de setembre, un escrit a la regidora de Cultura i Esports, la Sra. Susana Moll i al gerent de l’IME Sr. José Maria González. Aquest escrit, encara, espera resposta.
Són més de 200 famílies les afectades, i el gerent de l’IME les dirigeix cap al Govern Balear per tal de solucionar els problemes, i per acabar de rematar, la Sra. Susana Moll, màxima responsable de l’esport a Palma, ni tan sols respon a les propostes dels Clubs.
Creiem que amb el canvi l’esport sortiria potenciat i revitalitzat i que les maneres de fer serien més properes i sensibles a la ciutadania. Al manco una resposta i una trobada, seria tot un detall per part de les autoritats.

Veure comunicat

2 respostes
  1. Josep Lluís Galé
    Josep Lluís Galé says:

    Des de el Club Natació Cornellà, us destjem una rápida sol.lució als vostres problemes.
    Nosaltres tenim la sort de tenir al Departament d’Espots i a l’Ajuntament de la ciutat amb un recolçament important.
    Anims i a lluitar amb força i amb empenta.
    Salutacions

    Respon
  2. ramona
    ramona says:

    Quina vergonya !!! La natació balear continua essent un esport de cinquena categoria i això que tenim una excel.lent materia primera.

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *