Controls antidopatge

Davant l’allau de millors marques i rècords de l’anterior Campionat de Balears de Natació, la Federació Balear de Natació ha proposat a la RFEN que, a partir d’aquest 1 de gener de 2016, es facin controls antidopatge. Aquests controls es realitzaran tant als trofeus com als controls federatius i de mínimes.

Els medallistes i els que facin MM o rècords hauran d’entregar una mostra d’orí.

La FBN comunica als Clubs que els potets esterilitzats els han de dur els mateixos nedadors/es i aquests s’entregaran, juntament amb l’acreditació a la càmera de sortida. En cas contrari no es podrà competir.

Des del Club veim amb bons ulls aquesta iniciativa de conscienciació cap al joc net i demanam la màxima col·laboració davant l’encert d’aquesta proposta.

5 respostes
  1. JUANITA BANANA
    JUANITA BANANA says:

    JA JA JA , AVUI ES 28 DE DESEMBRE. SENSE SEBRE SI FARAN MM O MEDALLA ENTREGARAN SA MOSTRA AL JUTGE DE CAMERA DE SORTIDA I ELLA O ELL LES ANIRA GUARDANT TOTES, PER SI UN ACAS!!!!!!!!!! ESTA MOLT BEN PENSAT.
    MOLTS D’ANYS Y FELIÇ ANY NOU!!!!!!!!!!!

    Respon
    • perico de los palotes
      perico de los palotes says:

      seguro que si pepito ,sobre todo nadando FC .exclusivamente el club organizador ,sin dar opciones de hacerlo a los demas clubs.

      Respon
      • pepito
        pepito says:

        Claro cada uno en su trofeo pone las normas que quiere mientras la FBN este de acuerdo. Ademas los otros clubs no tienen competiciones importantes en larga en estas fechas cosa que el palma si con la copa de clubs. Un saludo 😉

        Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *