Javier Cardona Recio, en Javi

Arribà al club amb 15 anys des d’Eivissa amb una beca pel CTEIB i de la mà de la seva mare Charo que ho deixà a “les nostres mans” amb tristesa però amb la tranquil·litat de saber que Javi feia el que més desitjava en aquell moment: tenir l’oportunitat d’entrenar i créixer com a esportista.

Tot d’una, tots els que el vam conèixer a aquell temps, reconoguérem que Javi era un al·lot excel·lent, seriós, responsable, bon company i un apassionat de la natació.

Tots aquests adjectius, no han fet més que anar “creixent” durant tots aquests anys fins a convertir-se en una gran persona i un excel·lent entrenador

Se’ns va un dels GRANS, amb majúscules. Javi torna a Eivissa, a la seva illa, a la seva casa. Des de fa algun temps sentia molta enyorança i necessitava recuperar temps per estar amb la seva família. Ara, el destí li ha donat l’oportunitat de treballar en el que més li agrada i a la seva terra. Et trobarem a faltar Javi, has deixat una empremta difícil d’esborrar!!

Des del club et donem les gràcies per tot el que has aportat com a nedador, com a entrenador i sobre tot per ser una grandíssima persona i un exemple per a molts.

Encara no te’n has anat i ja t’enyoram!. Gràcies Javi

javi_cardona

5 respostes
  1. Gonzalo
    Gonzalo says:

    Javi, molta sort. Una pena que el meu fill no hagi tingut temps d’ arribar a les teves mans. Una abraçada forta.

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *