VI Travessa Son Serra de Marina 2016

Actualitzat a 31/07/2016 a les 18:36
Son Serra
Alguns Màsters del CN Palma hem fet els 5000 m que separen Son Bauló de Son Serra de Marina. A alguns, ens han sortit prop de 5400m. L’aigua una meravella,peixets, un parei de petits grumers i calma quasi total. El resultats molt bons. El guanyador absolut ha estat en Lluis Rodas Junior. Menció especial al nedador menys jove, en Jorge Granados i a na Ramona que ha quedat primera de Màsters i tercera de absoluts malgrat era la nadadora menys jove.
Podeu veure els resultats a élitechip i les fotos aquí

Enhorabona a tots i a totes!.

Carme Kahuna

16-07-30_travesa_son_serra


Dissabte 30 de juliol a Son Serra de Marina (5000 mts.)

Informació

7 respostes
 1. Carme
  Carme says:

  Aprofit aquest pots per recordar als Màsters que si voleu que pugi fotos per favor me les podeu enviar tant per whatsapp com e-email, tant d’aquests com d’altres. Les pujaré tal i com les rebi, no tenc temps per editar ni fer Photoshop, així que tots ben pentinats i múdats.
  Son Serra ens espera!.

  Respon
 2. ramona
  ramona says:

  Son Serra acabada!!! Ahir a darrera hora ens varem inscriure i va ser una bona decisió!!! Ueeeee!!! La nostra cronista ja passarà comentaris i resultats oficials.. Pero fins aleshores… Hip hip hurra cnpalma!!???

  Respon
 3. Carme
  Carme says:

  Nedadors i nedadores , avui he pogut fer fotos a Son Serra però entre nedar, el podium jejeje aquesta si, i la tv (entrevista a Ib3 que no se si sortirà) no he pogut fer de tots, tampoco he vist a tothom, ara anava a pujarles a Picassa però si en teniu millor esperaré a que me les envíeu i entre tots feim un álbum guapo. Gràcies i enhorabona a tots.

  Respon
 4. Carme
  Carme says:

  Bona travesía, enhorabona a tots. Vull agrair a na Carina i na Ramona el seu ajut amb les fotos. Go go go CN Palma!.

  Respon
 5. ramona
  ramona says:

  Aprofit aquesta entrada per donar la meva enhorabona especial de luxe a una nedadora que per prinera vegada feia aquesta travessia tota soleta i sense entrenar ni un sol dia a la mar. Carmen kahuna ho feres com una autèntica openwaterswimmer!!! ????

  Respon
  • Carme
   Carme says:

   Gràcies, no me puc creure el temps que he fet ni el podium màster que encara que me donaren 2 vaig fer 3a darrera teva i de na Nuria Granados. Crec que na Maria Fuster, na Roser i na Sara tenen bona part de cupa.

   Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà