VI Travessa Son Serra de Marina 2016

Actualitzat a 31/07/2016 a les 18:36
Son Serra
Alguns Màsters del CN Palma hem fet els 5000 m que separen Son Bauló de Son Serra de Marina. A alguns, ens han sortit prop de 5400m. L’aigua una meravella,peixets, un parei de petits grumers i calma quasi total. El resultats molt bons. El guanyador absolut ha estat en Lluis Rodas Junior. Menció especial al nedador menys jove, en Jorge Granados i a na Ramona que ha quedat primera de Màsters i tercera de absoluts malgrat era la nadadora menys jove.
Podeu veure els resultats a élitechip i les fotos aquí

Enhorabona a tots i a totes!.

Carme Kahuna

16-07-30_travesa_son_serra


Dissabte 30 de juliol a Son Serra de Marina (5000 mts.)

Informació

7 respostes
  1. Carme
    Carme says:

    Aprofit aquest pots per recordar als Màsters que si voleu que pugi fotos per favor me les podeu enviar tant per whatsapp com e-email, tant d’aquests com d’altres. Les pujaré tal i com les rebi, no tenc temps per editar ni fer Photoshop, així que tots ben pentinats i múdats.
    Son Serra ens espera!.

    Respon
  2. ramona
    ramona says:

    Son Serra acabada!!! Ahir a darrera hora ens varem inscriure i va ser una bona decisió!!! Ueeeee!!! La nostra cronista ja passarà comentaris i resultats oficials.. Pero fins aleshores… Hip hip hurra cnpalma!!???

    Respon
  3. Carme
    Carme says:

    Nedadors i nedadores , avui he pogut fer fotos a Son Serra però entre nedar, el podium jejeje aquesta si, i la tv (entrevista a Ib3 que no se si sortirà) no he pogut fer de tots, tampoco he vist a tothom, ara anava a pujarles a Picassa però si en teniu millor esperaré a que me les envíeu i entre tots feim un álbum guapo. Gràcies i enhorabona a tots.

    Respon
  4. Carme
    Carme says:

    Bona travesía, enhorabona a tots. Vull agrair a na Carina i na Ramona el seu ajut amb les fotos. Go go go CN Palma!.

    Respon
  5. ramona
    ramona says:

    Aprofit aquesta entrada per donar la meva enhorabona especial de luxe a una nedadora que per prinera vegada feia aquesta travessia tota soleta i sense entrenar ni un sol dia a la mar. Carmen kahuna ho feres com una autèntica openwaterswimmer!!! ????

    Respon
    • Carme
      Carme says:

      Gràcies, no me puc creure el temps que he fet ni el podium màster que encara que me donaren 2 vaig fer 3a darrera teva i de na Nuria Granados. Crec que na Maria Fuster, na Roser i na Sara tenen bona part de cupa.

      Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *