Canvis en el calendari de natació

El president de la Federació Balear de Natació, informa d’uns canvis en el calendari previst de competicions.
Per la vostra informació, reproduïm íntegrament el comunicat:

Bon dia a tots.
El primer demanar-vos disculpes pel retard en comunicar-vos aquest canvi en el calendari de natació.
En començar a la presidència em vaig adonar que hi havia dues competicions programades a Inca els dies 14 de gener i 18 de febrer.

La del dia 14 de gener (màsters) ja es va desplaçar al diumenge 15, i la del dia 18 febrer ens hem torbat més a comunicar el canvi a causa que s’ha estudiat fins a l’últim moment evitar desplaçar la jornada de lliga.

A la darrera reunió que vam tenir a l’Ajuntament d’Inca per comptar amb la piscina de Crist Rei per a diverses jornades en dissabtes horabaixes de cara a la temporada 17/18; se’ns va comentar que havien comunicat en el seu moment a la Federació la impossibilitat actual de realitzar jornades els dissabtes. Al matí tenen compromesa la piscina i les horabaixes hi ha mancança d’il·luminació.

En principi, vam pensar a instal·lar il·luminació portàtil, com jo particularment vaig fer en el Trofeu Mastbal de Màster, per poder realitzar aquesta jornada el mateix dia que estava previst, però ens trobem amb el problema que no hi ha àrbitres suficients per realitzar una doble jornada.
És pel que al final haurem de realitzar la jornada el diumenge 19.

Per a la temporada vinent, haurem de fer feina amb temps per poder realitzar calendaris que no presentin canvis d’aquest tipus i esperem comptar amb les piscines de Crist Rei (Inca) i Son Angelats (Sóller) si s’anul·la el peatge del túnel i es duen a terme canvis per poder oficialitzar aquesta piscina; sempre coordinant-amb waterpolo i sincronitzada.

Salutacions

Vicente Cáceres Muñoz

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *