Convocatòria Esportista Alt Nivell Illes Balears

Us informem que dissabte dia 11 de febrer va sortir publicat al BOIB núm. 18, d’11 de febrer de 2017, l’Ordre de la Conselleria de Transparència, Cultura i Esports per la qual es regulen els barems per determinar la condició d’esportista d’alt nivell de les Illes Balears (BOIB). Per poder aconseguir aquesta qualificació s’ha de presentar tota la documentació sol·licitada al lloc indicat a l’annex 2, com a molt tard dimarts dia 28 de febrer per poder sortir al llistat del mes d’abril de 2017.

Per tramitar la sol·licitut de reconeixement d’esportistes d’alt nivell de les Illes Balears es pot fer en aquest enllaç

 

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *