Presentació Junta Directiva

 Benvolguts/des famílies, 

Volem informar-vos que des del passat 17 de juliol, hi ha una nova Junta Directiva del Club Natació Palma que treballarà amb molta d’il·lusió i coratge, tal i com va fer l’anterior Junta que han estat tot un exemple per la seva dedicació i entrega, agraïm la seva tasca dels darrers anys. 

La Junta Directiva està conformada per: Silvia Bujosa (presidenta), Ramón Rubio (vicepresident), Xisca Ramón (tresorera), Joana Núñez (secretària), Chus Sastre (vocal), Mariluz Bujosa (vocal), Eva Pomar (vocal), Cati Ripoll (vocal), Lari Minchev (vocal), Inmaculada Moreno (vocal), Isabel Vicens (vocal), Silvia Ferriol (vocal) i Mimar Serra (vocal). 

Conscients de la situació actual del club, estam disposats a donar tot el que estigui a les nostres mans per tal de sortir endavant el millor possible, sempre vetlant pel benestar de tots els membres del nostre estimat club. 

En darrer lloc, volem agrair a tots aquesta oportunitat i aprofitam per dir-vos que estam oberts a les vostres propostes. Entre tots aconseguirem estar a l’altura sense escatimar esforç per demostrar que formam part d’una gran família anomenada Club Natació Palma. 

Rebeu una cordial salutació, 

Junta Directiva CNPalma 

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *