articulos de tipo social (meriendas, cenas, excursiones..)

Memòria esportiva i social novembre

M. Pujol

Publicada la memòria esportiva i social del mes de novembre

Al menú Club > Memòria esportiva i social hi trobareu les memòries d’aquestes darreres temporades.

Sampol Ingenieria i Obres. Renovació acord patrocini.

 

Aquesta setmana ha tengut lloc la firma de renovació del conveni de patrocini entre l’empresa “Sampol Ingenieria i Obres” i el nostre Club .

A l’acte hi assistiren D. Gabriel Sampol, President de Sampol Ingenieria i Obres, D. Xim Hierro, President del Club Natació Palma, i els nedadors Joan Lluís Pons i Aina Hierro, representant els nostres equips masculí i femení.

 

Desde el Club volem agrair a l’empresa Sampol la seva vinculació i suport al nostre esport.

Notícies Sampol

Loteria de Nadal. 32163

Ja tenim la lotería de Nadal per enguany!

Els interessats en comprar paperetes i/ò dur-se talonaris* per vendre poden passar per l’oficina del Club.

Salut i sort!

*Els talonaris són de 25 paperetes a 2’50 € cada una.

 

En Xavier

No es tracta d’un rècord ni d’una millor marca, cosa que ja va fer Mar Brunet al seu temps. Ara es tracta de Xavier.
Mar Brunet, antiga nedadora del Club i actual entrenadora, ens ha fet arribar la foto d’un nou membre de la seva família: en Xavier.

Xavier, fill de Mar i Grant: enhorabona

Xavier, fill de Mar i Grant: enhorabona


Des d’aquí volem donar l’enhorabona a Mar i a Grant pel neixament del seu fill Xavier.

Diada Aquàtica a Consell

Avui divendres al matí els nedadors del club Juan de Miguel i Aina Hierro, juntament amb el Campió Xavi Torres han col·laborat amb una exhibició a la Diada Aquàtica celebrada a Consell, disfrutant d’un matí de jocs d’aigua amb els més petits.
Aquesta diada està englobada dins els actes programats per les Festes de Sant Bartomeu 2014.

foto

Maria Fuster, jornada sobre dopatge a la UIMP

Maria Fuster: Situació actual i perspectives de futur de la lluita contra el dopatge

Maria Fuster: situació actual i perspectives de futur de la lluita contra el dopatge


Maria Fuster participà a la UIMP (Universitat Internacional Menéndez Pelayo) en el cicle de conferències organitzat per la Agencia Española de Salud en el Deporte sobre la lluita contra el dopatge. En aquestes jornades es comptà amb la participació d’actors claus en l’àmbit nacional i internacional que aportaran la seva visió d’un tema de màxima rellevància, tant per a experts com per a la societat en general.
Veure l’article complet

Diada ciclista i torrada

Avui dia de Sant Sebastià, els 53 participants a la diada ciclista han partit des de l’explanada de l’escorxador, comandats pel president del Club. Feia fred i una mica de vent, cosa que ha impedit dur la bandera del Club tal com estava previst i s’ha optat per traginar un pingüí . Així i tot els més joves s’ho han passat d’allò més bé, encara que n’hi que estan gemegant d’agulletes, sobretot els noTanJoves.

Després, damunt les 14 h s’ha fet la torrada on els participants gairebé s’han duplicat(uns 90 comensals). Ha quedat provat que no és el mateix remar que menjar.
El temps, a partir d’aquesta hora ha acompanyat i des dels més petits fins als qui sortien d’entrenament han quedat bé davant el plat.

Una mica de vi mesclat amb una rialla i evidentment amb un tros de llom, han fet que la festa i la bona organització d’aquesta, hagi estat tot un èxit. Finalment, n’hi ha que no s’han resistit a una becadeta, altres han aguantat

Diada ciclista i torrada

Actualitzat a 15/01/2014

Amb motiu de la celebració de la diada ciclista de Sant Sebastià, el dilluns dia 20 de gener, volem convidar-vos a participar-hi tots junts, nedadors , pares , mares , familiars i amics del club . Ens inscriurem a l’IME com a grup “Club Natació Palma”. Els dorsals es donaran a cada participant una vegada fet el recompte de grup a la Plaça Major.

El recorregut serà el mateix de tots els anys , sortida des de la Plaça de Cort i arribada al Poliesportiu Municipal D’Esports de Son Moix. veure el recorregut i rutòmetre

EL grup del Club sortirà a les 10:45 h des de la Plaça de S’Escorxador ( davant del club ) i ens dirigirem a la Plaça de Cort per des d’allà fer el recorregut oficial
Els nedadors i persones que ho desitgin poden anar amb el xandall, dessuadora o samarreta del Club. Cal duur casc .
L’IME ens sol·licita un llistat de tots els participants amb les següents dades:

Nom i Llinatges, data de neixament, població, codi postal, telèfon i correu electrònic

Tots els interessats a participar a la diada, podeu fer la inscripció a l'oficina del Club abans de les 20h del dimecres 15 de gener, de qualsevol d'aquestes formes:

Directament a l'oficina, enviant un correu electrònic amb les dades indicades abans o per telèfon: 971 763939

Després , a partir de les 14:00 hores celebrarem una torrada al Palma Arena. Si esteu interessats en assistir-hi, haureu de reservar i pagar el pack per la torrada fins a les 20 h del divendres 17 de gener. Podreu apuntar només a la torrada si voleu.

Preu del Pack 9 € ( el pack es pot compartir ja que serà molt complet ) inclou:

2 trossos de lloms
3 trossos de cansalada
1 tros de llonganissa
1 botifarró
1 bistec
5 llesques de pa
1 tros d’ensaïmada

Les begudes i cafès es vendran a part