Publicat el 16/06/2014
A les proves de dissabte 14/06/2014 de la lliga Màsters, la nostra nedadora Ramona Guillén es dedica a batre, escandalosament, rècords d’Espanya en la categoria de 55+ :

  • 100 esquena amb un temps de 01.23.29!!. L’anterior estava a 01.34.24
  • 800 lliures amb un temps de 11.26.67!!. Anterior 11.48.83

Ramona Guillén
Publicat el 24/03/2014 Màsters: preparant el MOM
Publicat el 19/02/2014 Màsters CN Palma: a per totes!
Publicat el 28/01/2014 Màsters: preparant el campionat d’Espanya

Publicat el 20/01/2014
Dia 18 de gener un nombrós grup del nedadors masters del CN Palma ens hem reunit per fer la tercera sabatina de l’any a càrrec de na Ramona. Entre els assistents, el nostre presi, Joaquín que comença a estar en forma, Diego i Pedro picats en un 50 papallona molt emocionat, Juana Maria, Vincent Miller, Jordi, el nostre bracista Berni, na Catalina, Vicky, Anja, Maru i Carme. Les mires ara están posades al Campionat d’Espanya Master que es disputarà a Palma entre el 20 i el 23 de febrer, i això es nota als entrenaments. Després segon entrenament fent un cafetet o un suc al bar,on entre altres coses, hem arreglat el món.

La participació al Campionat d’Espanya dels màsters del CN Palma serà poc nombrosa però de molta qualitat i amb molta il·lusió. Només som tretze nedadors, 9 dones i 4 homes, que en front d’altres clubs que presenten més 50 o 60 nedadors hi ha escasses possibilitats de fer pòdium de club ja que cada nedador que neda puntua. Però a nivell individual segurament seran moltes les medalles, molts els pòdiums i alguns rècords d’Espanya. En relleus també aconseguirem, si tot va bé, premis pel club. De moment el que tenim segur són ganes, il·lusió i alguns nervis.

Publicat el 24/12/2013
Dissabte 21 a la sabatina nadalenca hem tingut la sorpresa de la incorporació del nostre president. Ha nedat com un campió malgrat que duia unes setmanes sense entrenar. Segons la coach Ramona, ho ha fet força bé. També hem tingut dos nouvinguts, na Maria i Alejo, nedadors màsters amb experiència. Anam fent equip.
A més a més ha vingut quasi d’incògnit el pare_mare Noel…..que ens ha portat nou equipament, i per celebrar tot això relleus fi de festa i alguns en acabar cap a Son Hugo a animar els nadadors i nedadores que avui competien.
Molts d’anys a tots i fins la propera sabatina que ja serà l’any que ve, dia 4 de gener a les 8,15.


Publicat el 17/12/2013
El dia 14 de desembre va ser un dia molt complet pels masters del CN Palma. Al dematí vàren començar les emocions a la segona Jornada de la Lliga Master, on la nostra nedadora Ramona Guillén va fer Record d’Espanya categoria més 50 a 200 esquena, aturant el crono a 2,46. Enhorabona!.

La resta de nedadors ho varen fer força bé. Tot seguit va tenir lloc el lliurament de trofeus lliga master temporada 2012-13, on vàrem quedar campions de les seves categories: Juana M Sastre, Vicky Pérez, Carmen Alfonso, Vincen Miller i en Jordi Granados. I a la dreta na Carme Kahuna

No està gens malament, i per suposat vàrem compartir l’alegria tant del rècord com de la lliga amb la resta dels companys, una alegria així ha de ser compartida. I per acabar el dia i les emocions, vàrem assitir al sopar del club.

Volem agrair a tots l’acollimen que ens heu donat, especialment al president,que ens va presentar al seu speech, a na Chus per els detalls que va tenir amb nosaltres i la seva preocupació per que estíguessim bé, en Diego que va estar pendent i en Tomeu i a les fotógrafe Xisca i Maria per les fotos. Gràcies a ells i a tots.
Ho passàrem molt bé, i gaudirem de veure la cura que té el club d’encoratjar els més petits, ells són el futur del club. Ens sentim molt contents d’haver-hi participat en aquesta gran nit. Dissabte dia 21 sabatina nadalenca a les 8,15h, per tots els nivells, animau-vos, per cada metre que fareu una mica més de torró podreu menjar sense engraixar.