Gran actuació de Frank i Joan Lluís al Campionat d’Espanya

Un Rècord de Balears i dues Plusmarques ha estat el més destacat de la jornada d’aquest dissabte matí al campionat d’Espanya Absolut.

Frank Estrada en la prova de 200 braça amb un temps de 2:15:17 ha establert un nou Rècord de Balears Absolut, una plusmarca de 17 anys i s’ha classificat en 7a posició sent el nedador més jove de tots ells.

Per la seva banda, Joan Lluís Pons en la prova de 200 papallona amb un temps de 2:02:37, ha establert també una nova plusmarca de 16 anys i ha quedat classificat, igual que el seu company d’equip, en 7a posició. Joan Lluís també ha estat el nedador mes jove entre els vuit primers classificats.

Enhorabona!!
0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *