Campionat d’Espanya infantil

Fotos del Campionat

Equip infantil Pontevedra estiu 2013


Resultats 26/07/2013
Resultats 25/07/2013
Resultats 24/07/2013
Resultats 23/07/2013
Diario de Mallorca: Balears acudeix al campionat amb 24 nedadors.
– L’equip infantil femení queda en 4a posició en un emocionant relleu de 4×100 lliures, quedant a unes dècimes de la medalla.

A Pontevedra (Piscina Rias do Sur) del 23 al 26 de juliol de 2013, tendrà lloc el Campionat d’Espanya infantil d’estiu. El Club estarà representat per:

 Equip infantil 2013

Joan Marc: 200 i 400 lliures
Toni Mulet: 200, 400 i 1500 lliures, 100 esquena
Andrés García: 100 i 200 braça, 100 papallona i 400 estils
Joan Reynés: 50 i 100 lliures
Relleus: 4×100 lliures i 4×100 estils

Marcelo Cuartero: Entrenador

Pilar Perelló: 50, 100, 200, 400 i 800 lliures, 100 esquena
Maria Mascaró: 100, 200, 400 i 800 lliures
Lucía Oliva: 100, 200 i 800 lliures, 100 papallona
Alba López: 100 i 200 papallona, 200 i 400 estils
Relleus: 4×100 lliures, 4×200 lliures i 4×100 estils

Segueix-nos al Twitter

8 respostes
 1. Cris
  Cris says:

  . Ya me alegra que este chico haya quedado 8ª en 1500 de su año en el infantil, pero tambien me alegré mucho cuando la semana pasada en el Junior hubo varios puestos fuera del podio , mejores por cierto, y no fueron dignos de mencion. Hablo del 4º de Lilian en 200 espalda, 7º de Elisa en 100 Mariposa, 4º de Juan de Miguel en 50 Libres, 4º de Xisco Bleda en 100 Libres, 5ª de Lilian en 200 Estilos, todos ellos mejor posicionados pero que por alguna razon no merecen ser publicados. No voy a enumerar los que quedaron entre los 12 o 15 primeros que tambien tienen derecho . Si solo se publican los que ganan medalla, perfecto, pero si nos salimos de ahi , el mismo derecho tiene el que queda 8º como el que queda 4º , 7º ,15º ó mas.

  Respon
  • cnpalma
   cnpalma says:

   El teu comentari, amb agravis comparatius entre nedadors, i cercant raonaments del perquè aparéixen uns i d’altres ens pareix ben encertat. És més, fins i tot trobam que el darrer nedador en arribar és digne de mencionar-se a la web i som ben conscients de l’esforç i dedicació que implica dedicar-se a un esport tan sacrificat com aquest.
   T’informam que, com podràs veure, hem eliminat el paràgraf que fa menció al “chico que ha quedado 8º en 1500 de su año”. A partir d’ara només es posaran els qui aconsegueixen medalla. I a la propera temporada tots aquells que entrin dis una final. El motiu és evident: s’ha de posar un límit sobre marques i criteris de selecció per exposar a la web. El límit (a partir de la pròxima temporada) serà el de entrar en una final.
   També volem explicar el motiu pel qual hem fet menció a aquest nedador: ho varem decidir incloure pel simple fet que va ser l’únic, malauradament, que va aconseguir classificar-se per una final el passat dia 23 de juliol al campionat d’Espanya infantil. Cosa que en el campionat júnior l’allau de classificacions i medalles va ser constant desde el primer dia, (cosa que ens alegra molt i esperem segueixi a les temporades que venen) i ben just li venia al webmaster posar la informació actualitzada i que aquesta no quedàs desfassada tant bon cop es produïa.
   En cap cas la nostra intenció ha estat la de fer comparacions i menys encara “deixar de banda” als altres nedadors. El nostre objectiu és posar la informació més destacada del dia a dia i no provocar malsentesos ni especulacions, que com sembla hem donat peu a produir. Per això, com hem dit abans, i per evitar el que t’acabo de dir, exclussivament es publicaran a les entrades els medallistes. I a partir de la propera temporada es farà menció a tots aquells que entrin a una final. Això sí, sempre i quan el webmaster responasable de la web aguanti el ritme de la informació que li arribi. En qualsevol cas, i que quedi BEN clar que el darrer que desitjam és provocar agravis comparatius. El que desitjam es posar informació actualitzada i fresca dels aconteixaments més destacables que afecten al nostre club. No cerquis res més, només per un motiu molt simple: no existeix.

   Respon
   • Cris
    Cris says:

    Mi comentario no es para agraviar a nadie, sino para que se reconozca a todos por igual. Mi intencion no es en absoluto que lo quites de la pagina, sino que pongais a todos los demas que tambien se lo merecen y tambien se esfuerzan mucho. No hago comparaciones, las comparaciones las haceis vosotros cuando en igualdad unos son mencionados y otros no.

    Respon
    • nadadora
     nadadora says:

     Vos equivocau perque el que va quedar 8º no va ser l’unic en ficar-se a final, lucia i alba tambe es ficaren a les seves respectives finals, i no van ser nombrades….

     Respon
     • Club Natació Palma
      Club Natació Palma says:

      No, no ens equivocam. Tal com s’exposa en el comentari de “cnpalma”, el PRIMER dia només un nedador va aconseguir estar entre els 10 primers de la seva prova, cosa fàcilment comprovable en la web de la RFEN (els enllaços estan en l’entrada que fa referència als infantils). Però arrel d’un comentari, i per evitar comparacions o possibles malentesos entre diferents categories de nedadors, es va eliminar (el mateix PRIMER dia) el paràgraf que feia referència al nedador i es va decidir publicar només els infantils que aconseguissin medalla tal com es va fer abans amb les competicions dels júnior i alevins. Efectivament, tal com dius, Lucia i Alba van aconseguir ficar-se en finals (en els dies posteriors), així com també també Andrés i Maria i no els varem anomenar en cap moment pel motiu que hem exposat.
      De totes maneres, a partir de la temporada que ve, es nomenaran els nedadors medallistes i a tots els finalistes de totes les categories com a mínim.

  • Joan
   Joan says:

   Enhorabuena a webmaster y al club. Tenemos una web dinámica, moderna y, como se puede comprobar, DEMOCRATICA.
   Está muy bien que todas y cada una de las personas que formamos este club podamos dar, sin ningún tipo de censura, nuestra opinión personal.
   No es fácil que habiendo un único mando, el televisor satisfaga el deseo individual de los componentes de la familia. Se muestra el canal que elige la persona que maneja el mando. Ha de ser así, un mando…una persona. Pero esa persona está obligada, como mínimo, a escuchar y atender las peticiones del resto de la familia.
   UN SALUDO A TODOS!!!! ( ahora insertaría un emoticono con cara de alegría…pero…no puedo:) WEBMASTER, TOMA NOTA!!!

   Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *